Мережа в шоці: У Львові пенсіонери не пустили дитину в маршрутку

В будь-якій ситуації потрібно залишатись людиною...

Мережу обурив інцидент, який стався зі школяркою в громадському транспорті Львова. Про це написала користувач під ніком Roksa Alfavytska на сторінці в Facebook спільноти "Варта", передають Патріоти України.

Дівчина розповіла, що з нею трапився дуже неприємний інцидент, в результаті якого вона змушена була відмінити дуже важливе заняття. Ініціатором конфлікту були пенсіонери. "Отож, намагаючись "залізти" в маршрутку я проявила повагу до пенсіонерів і пропустила їх. І коли я почала розуміти, що якщо почну пропускати далі, то для мене просто не залишиться вільного простору і часу, щоб чекати на ще одну маршрутку. І як тільки я спробувала зайти, тут жіночка похилого віку почала обурюватись, на що я не змогла промовчати. "Куди ти ломишся?! Спішиш кудись дуже ?! Де твоя повага до старших?" Я спробувала відповісти спокійно, кажучи, що вже й так достатню кількість людей пропустила і дуже поспішаю", - пише школярка.

За її словами, відповідь жінки просто вивела її з рівноваги. "Ти молода - можеш і пішки пройтись або ж викликати собі таксі!". Тобто, навчаючись в одинадцятому класі, не маючи стабільного заробітку, я повинна їздити на таксі? А потім ті ж пенсіонери обурюються, що їм не подають місця або ж до них зневажливо відносяться! А як вони відносяться до молоді?! А ще кажуть, що потрібно залишатись людиною в будь-якій ситуації", - розмірковує дівчина.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цей інцидент.

"Коли я був молодшим і хтось дуже старший за мене пробував мене несправедливо "виховувати" за те, що я чогось не знаю чи не розумію, я відповідав: 'У мене ще є час помудріти, а у вас вже нема", - пише Ігор Паращак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...