Мережа в шоці: У Зеленського оголосили про боротьбу за російськомовні уми

В Україні планують створити всесвітній російськомовний канал для посилення позицій держави в інформаційній боротьбі.

Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, такий канал потрібен, щоб Україна могла боротися як за уми українців на окупованих територіях Донбасу і Криму, так і за уми росіян на території РФ. "У нас розроблено варіант запуску українського російськомовного каналу, яким ми зможемо покривати російськомовне населення по всьому світу", - повідомив Кирило Тимошенко.

За його словами, в команді президента Володимира Зеленського хочуть, щоб це був державний канал. Однак в той же час з приватними каналами також ведуться переговори про передачу прав на використання "їх самого класного контенту".

У мережі до ідеї створення російськомовного каналу поставилися по різному. Деякі засуджують її і говорять, що такий канал буде суперечити недавно прийнятому закону про мову. Інші ж зазначають, що російськомовний український канал буде необхідний як жителям окупованих територій, так і іншим російськомовним громадянам України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...