Мешканка Криму розчулила мережу виконанням пісні відомої співачки українською (відео)

Ролик швидко поширився мережею, українці не стримували сліз, слухаючи проникливе виконання.

Мешканка Сімферополя Юлія Качула в рамках проекту "Слухай українською!" заспівала українською мовою пісню грузинської співачки Ніно Катамадзе Once In The Street, передають Патріоти України.

Відео Качула розмістила на своєму каналі в YouTube. За її словами, вона перекладала пісню прямо на вулиці. "Добре пам'ятаю, як перекладала цю пісню: вулиця, ліхтарик, "який підморгує тиші", і це вічне внутрішнє відчуття чужості натовпу ... Потім туди гідно влилися вірші Міхи Неведомського. У такому варіанті цей переспів Ніно Катамадзе я і залишу", - прокоментувала співачка.

Користувачі похвалили артистку за сміливість, заявивши: такі, як вона, руйнують міфи про те, що сьогодні в Криму не залишилося тих, хто любить Україну і підтримує українську мову. "Спасибі Вам за частинку справжньої України з Криму, слухали всією сім'єю і плакали", "Почувши Вас, я розплакалася, це так потужно і сміливо", "Браво, смілива дівчина, зворушливо, плачу", "Бережи себе, добра, щира душа. Бог з нами", "Молодець, приклад всім нам", - пишуть користувачі в мережі.

Відзначимо, що Юлія Качула - українська співачка, автор пісень, журналіст, перекладач, викладач вокалу, живе в Криму, автор проекту "Слухай українською!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...