Мешканці ОРДО б'ють на сполох: У Горлівці фіксують "горіння" грунту і утворення дірок у землі (фото)

Як уточнюють горлівчани, подібні події відбуваються в різних частинах міста.

Жителі непідконтрольної Україні Горлівки Донецької області повідомляють, що в селищі Нижній Хутір в районі шахти ім. Леніна ними був викликаний наряд «МНС ДНР» через дивне «горіння» ґрунту, неприємний запах і утворення в землі дірок, передають Патріоти України.

При цьому прибулі на місце події «МНС-ники» зрозумілої відповіді про причини події не дали. Перелякані горлівчани звертаються до місцевої «адміністрації» з наступним проханням: «Просим обратить ваше внимание на ЭКОЛОГИЧЕСКУЮ КАТАСТРОФУ в нашем родном городе. Большая часть шахт либо закрыты, либо закрываются с помощью метода так называемой „мокрой“ консервации. Проще говоря, воду не откачивают или откачивают слабо. И она поднимается вверх. Это несет большую опасность, так как Донецкая область под землей перенасыщена разного рода полостями. При их заполнении вода насыщает трещины в ослабленных зонах пород, что приводит к проседанию поверхности, попаданию грязных „шахтных“ вод в грунтовые, и к спонтанным выделениям газа».

Як уточнюють горлівчани, це не перший і не останній випадок «виходу» газу на поверхню. Подібні події відбуваються і в інших частинах міста:

«Вот поэтому то и дома начали трещины давать на пос. Октябрком Воробьевка Шмидт»

«Это еще схлопывание штреков и горизонтов с последующим выдавливанием воды и газов не началось. Веселье еще впереди»

«Поселок Ртутный тоже есть дома которые имеют сквозные трещины от проседания земли».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...