Мешканці Радомишля, де померла інфікована коронавірусом жінка, розповіли про ситуацію у місті (відео)

У місті запроваджено надзвичайний стан.

Місцеві мешканці Радомишля Житомирської області, де напередодні померла інфікована коронавірусом 70-річна жінка, розповіли про ситуацію у місті. Відповідне відео разом зі своїм чоловіком Романом Анна Мозгова з Радомишля виклала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Привіт з окупованого коронавірусом Радомишля! Ми 14 березня о 9:00 хочемо відповісти на головні запитання і пояснити ситуацію, яка склалася у місті", - йдеться на відео.

ТСН наводить відповіді від Романа та Анни на три основних питання, які цікавлять суспільство:

  • Стосовно поліцейських

Місцеві мешканці з посиланням на адміністрацію міста зазначили, що сьогодні (14 березня) поліцейські наряди, на відміну від вчорашнього дня, несуть свою службу.

"Як сьогодні нам пояснила адміністрація, поліцейські наряди стоять, вчора їх справді знімали, тому що у них не було обладнання – безконтактних термометрів і не могли виконувати свою функцію", - розказали Анна та Роман.

  • Поховання тіла померлої від коронавірусу пенсіонерки

За словами місцевих мешканців, наразі тіло перебуває у місцевому морзі, а чиновники чекають на відповідь щодо алгоритму дій від Європи та Києва.

"Наразі її нікому не віддають, тіло у морзі і чиновники чекають відповіді з Європи та Києва, як насправді її поховати. В землю її не покладеш, а кремувати – її треба доправити. Тоді хто і як тіло буде супроводжувати. І чи погодяться рідні", - відповіли місцеві.

  • Чому ріднім померлої не зробили тести на COVID-19

Тести на коронавірус рідним і близьким померлої пенсіонерки справді не зробили через те, що в області їх немає.

Як пояснили Роман та Анна, тест був один і його зробили померлій жінці, більше тестів в області нема. Однак, з понеділка, 16 березня, тести будуть і їх усім, хто контактував з померлою від коронавірусу бабусею, зроблять. Наразі рідні і близькі перебувають на карантині.

Місцеві мешканці також додали, що наразі у Радомишлі на обсервації перебуває 12 осіб. Інформацію, про те що їх нібито не годують, вони спростовують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...