Методологія від незакомплексованої білявки: Оля Полякова поділилася секретами сексуального виховання дітей

Співачка зізналася, що займається сексуальною освітою навіть 9-річної дочки Аліси.

Оля Полякова любить почастіше дивувати шанувальників, і кардинальна зміна іміджу який рік поспіль стає предметом обговорень і захоплених відгуків. У новому номері "Отдохни" співачка приміряє стильну ультра коротку стрижку і ділиться несподіваними зізнаннями. Напередодні Нового року Полякова підводить підсумки і розповідає яким для неї видався 2020-й, передають Патріоти України.

Вона заявила, що в 2020 році вона буда змушена дуже сильно економити. "Економити, звичайно, довелося. В першу чергу непотрібними сьогодні виявилися одяг і взуття. Думаю, брендоманія скоро зійде нанівець. У мене 14 шуб, які я влітку зберігаю в холодильнику. Плачу за це гроші і не розумію навіщо: за 2 роки жодного разу натуральну шубу не одягла. Вважаю, це вже моветон", - вважає вона.

Незворушність Оля зберігає навіть в питаннях сексуального виховання своїх дочок. "Мої діти сексуально освічені", — заявила вона, незважаючи на те, що дівчатка різного віку (Маші — 15 років, Алісі-9).

Оля Полякова стверджує, що вміє знаходити спільну мову з кожною.

"Маша спілкується з хлопчиком, але я точно знаю, що у них ще нічого не було. З нею говорю про те, які наслідки незахищених відносин. З Алісою поки - про те, що вона повинна знати свої кордони і не дозволяти нікому торкатися до неї. Думаю, в 9 років знати про способи контрацепції ще не потрібно", - розповідає співачка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...