"Міг постраждати син": Гонтарєва розповіла подробиці підпалу її будинку на Київщині

За даними ДСНС, в будинку Гонтарєвої було кілька місць займання, тому будівля практично повністю вигоріла.

Екскерівник Нацбанку України Валерія Гонтарєва розповіла про деякі деталі, що призвели до пожежі в її будинку в Гореничах під Києвом і про те, що під час пожежі міг постраждати її син, передають Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

«У п'ятницю мій син поїхав на навчання. До цього він ночував у цьому будинку і вони могли його просто спалити ... Перед від'їздом сина, ми попросили адвоката під'їхати до будинку, оглянути, і ще залишили охороні ключі. Щоб, в разі обшуку, не виламували двері, а просто спокійно відкрили будинок», - сказала Гонтарєва.

Сам підпал колишня чиновниця також описала. За її словами, о третій годині ночі за Києвом охоронець побачив, як через паркан на дах полетіли якісь предмети, схожі на великі рюкзаки. Відразу за ними полетів фаєр (щось схоже на петарду), сталося загоряння.

Охоронець зателефонував господарям, в поліцію і пожежним.

«Пожежники довго не їхали, за цей час будинок встиг серйозно вигоріти. Потім нарешті почали гасити - годину зовні і ще десь дві години всередині. Будинок згорів повністю», - уточнила вона, додавши, що все це записано на камерах відеоспостереження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...