Міля повертається: Стало відомо, скільки зароблятиме зірковий ексфорвард збірної України у сільському клубі із Закарпаття (відео)

Перший офіційний матч за новий клуб Мілевський зможе зіграти 13 лютого наступного року, на коли заплановано домашній поєдинок закарпатців проти «Львова» в рамках Української прем'єр-ліги.

Ексфорвард збірної України Артем Мілевський несподівано для багатьох підписав контракт з «Минаєм» з однойменного села на Закарпатті, і буде виступати в складі новачка вітчизняної прем'єр-ліги наступні півтора року - до закінчення сезону-2021/2022. За інформацією сайту Ua-Football, зарплата зіркового футболіста, який відзначав, що не гратиме «за копійки», складе близько 100 тисяч гривень на місяць. Також в угоді передбачено преміальні в разі успішних результатів команди, що йде 11-й в турнірній таблиці УПЛ, передають Патріоти України.

«Для мене не має різниці, скільки мені років - 35, 36 ... Напевно, з віком я став спокійніший, неконфліктний. А любов до роботи нікуди не поділася, так що чекаю з нетерпінням знайомства з пацанами і тренувальних зборів. Мені завжди хвилююче переходити в будь-яку команду. За роки кар'єри була достатня кількість переходів, і це ще один виклик. Мені подобаються такі моменти - довести собі, що ще можеш грати в футбол на високому рівні, для мене це важливо», - зазначив Мілевський, який буде виступати в «Минаї» під 10-м номером, у інтерв'ю клубному Youtube-каналі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...