Мільйон доларів за добу: Артистка побила рекорд на сайті з платним контентом

Непристойний контент дівчина не викладає, на її сторінці багато знімків у купальнику і фото, де вона їсть хот-дог.

Артистка побила рекорд на сайті з платним контентом, де продає свої фотознімки та відео. За добу знаменитість заробила один мільйон доларів. Нічого відвертого в її публікаціях не було. Американська актриса фільмів студії Disney, співачка Белла Торн заробила один мільйон доларів на британському сайті OnlyFans, де можна викладати свої еротичні фотографії і відео і заробляти завдяки платній підписці. Торн заробила таку суму всього лише за добу, встановивши рекорд на онлайн-платформі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Користувачка досить активно працювала над розвитком особистої сторінки і багато спілкувалася з шанувальниками", - прокоментував представник OnlyFans.

Відомо, що 22-річна колишня актриса створила свій акаунт на сайті 21 серпня. Зараз у неї 100 тисяч дописувачів. Підписка на її контент коштує 102 долари за шість місяців.

Крім цього, шанувальники Торн могли презентувати подарунки з наданого нею списку. Туди, наприклад, увійшли підстилка для собаки, різдвяні надувні іграшки, гамак, дозатор для алкогольних напоїв.

Белла Торн знялася у фільмах Жах Амітівілля: Пробудження, Простушка, Олександр і жахливий, жахливий, поганий, дуже поганий день і Змішані. Торн також співає, знімається в кліпах, навіть продає марихуану власної марки.

Непристойний контент дівчина не викладає, на її сторінці багато знімків у купальнику і фото, де вона їсть хот-дог.

Компанія OnlyFans заявляє, що у її порталу 50 мільйонів дописувачів і 700 тисяч виробників контенту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...