Мільйони людей замкнені вдома: Британія оголосила в Лондоні повний локлаун (відео)

У Великій Британії виявили новий штам коронавируса COVID-19, який може бути на 70% більше заразним.

Великобританія ввела жорсткі обмеження в Лондоні і на південному сході країни. Через це столиця королівства у вихідні спорожніла, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє Daily Mail, всього через кілька хвилин після заяви Джонсона про введення жорсткого локдауну сім'ї поспішили пакувати валізи і почали залишати Лондон і прилеглі райони до півночі 20 грудня, коли обмеження вступили в силу. На вокзалах і в аеропортах стовпилися тисячі людей, а вулиці заповнили автомобілі, створивши величезні пробки.
Зараз місто майже повністю спорожніло. Зазвичай жваві Оксфорд-Серкус і Оксфорд-стріт у столиці в значній мірі порожні.
YouTube-блогер «Life with Mobola» показала порожній торговий центр. Більшість магазинів закриті на невизначений термін. «Це відео призначене тільки для того, щоб ви могли краще зрозуміти несприятливі наслідки пандемії для бізнесу і людей в цілому», - розповіла вона.
Місцевий житель розповів, що обмеження вбили його плани на Різдво.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...