Мільйони шанувальників у захваті: Кейт Міддлтон опублікувала сімейну різдвяну листівку

Листівку члени королівської сім'ї розіслали друзям, колегам, їх організаціям та благодійним організаціям.

Кейт Міддлтон і принц Вільям обрадували фанатів, випустивши різдвяну листівку, на якій фігурує чарівна фотографія їх сім'ї, передають Патріоти України.

На знімку, зробленому фотографом Меттом Портеусом, сім'я з п'яти чоловік сидить на тюку сіна в їхньому будинку в Норфолку. Семирічний принц Джордж, п'ятирічна принцеса Шарлотта і дворічний принц Луї зображені усміхненими і сидять зі своїми батьками, які теж сяють від щастя.
12 мільйонів шанувальників Кембриджів були в захваті від нової святкової листівки, яку члени королівської сім'ї розіслали друзям, колегам, їх організаціям та благодійним організаціям, але більшість з них не могли не заговорити про подібність дітей з іншими членами сім'ї. «Шарлотта схожа на королеву. Цей знімок викликає найприємніші відчуття у мене. Як же хочеться, щоб у них все було чудово», - прокоментував один з коментаторів першим, а 1300 підписників швидко схвалили це повідомлення. «Маленька Шарлотта - це Елізабет. Чудова сім'я! Повністю підтримую всі повідомлення, де інші фоловери говорять приблизно те ж саме. Відмінна фотографія з хорошими людьми на ній» - додав ще один послідовник.
Фотографія Кембриджів просочилася в мережу раніше на цьому тижні після того, як одержувач розмістив зображення різдвяної листівки в соціальних мережах. На картці з написом «чудовим співробітникам NHS», було також написано наступне: «Я бажаю вам щасливого Різдва і Нового року». На листівці було і повідомлення від Вільяма. Він написав: «Нема слів, щоб повністю подякувати вам за вашу відданість справі, якою ви відзначилися в році, що минає. Ми будемо вічно вдячні і ніколи не забудемо величезний внесок, внесений вами. Ви - великі молодці».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...