Мінфін США атакує: Amazon поплатився за роботу в анексованому Криму

Незважаючи на заяву компанії від 2015 року щодо призупинення роботи з клієнтами на анексованому півострові, Amazon за фактом реалізовував свою продукцію до 2018 року.

Управління з контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США оголосило про штраф в розмірі 134 523 долара США по відношенню до Amazon.com. Компанія надавала послуги з порушенням санкційних програм, в тому числі функціонуючи в Криму. Документ опублікований на сайті Мінфіну США, передають Патріоти України.

В результаті недоліків, пов'язаних з процесами перевірки санкцій Amazon, інтернет-магазин надавав товари і послуги особам і регіонам, які перебували під санкціями США. Йдеться про роботу в Криму, Ірані та Сирії.

Незважаючи на заяву компанії від 2015 року щодо призупинення роботи з клієнтами на анексованому півострові, Amazon за фактом реалізовував свою продукцію до 2018 року.

У Мінфіні США вважають, що компанія пізно повідомила про некоректну роботу. Спочатку Amazon мали намір оштрафувати більш ніж на мільйон доларів. Але після з'ясування подробиць справи і з огляду на той факт, що компанія заявила про порушення самостійно, у відомстві значно скоротили штраф.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...