Мінливості долі: Виконавці, які були на піку популярності на початку 2000-х, але про яких зараз мало хто пам'ятає (фото)

Під t.A.T.u, Demo, Вірус та інші групи 2000-х запалювали на дискотеках, вони постійно виступали на телебаченні та не сходили зі сторінок модних газет і журналів.

Що сталося з кумирами 2000-х після того, як ажіотаж навколо них ущух, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

1. Саша Звєрєва, група "Демо"

"Солнышко в руках..." – ця пісня лунала буквально звідусіль: із радіоприймачів, телевізорів, торгових наметів і автомобілів. Проте популярність і впізнаваність не робила Сашу щасливою по-справжньому, тому вона пішла з групи в 2011 році, зайнялася дизайном і вихованням дітей. Зараз 39-річна Саша Звєрєва живе в Лос-Анджелесі та виховує чотирьох дітей.

Саша Звєрєва на піку популярності в 2000-х і зараз

2. Людмила Харт, "Вірус!"

Група "Вірус!" на початку 2000-х була популярна не менше, ніж "Руки вверх". Пісня "Ну, где же ваши ручки, давай поднимем ручки и будем танцевать" лунала на всіх танцполах України й Росії та інших країн СНД. Цікаво, що солістка Людмила Харт після відходу з групи співала в групі "Стрєлки" до 2007 року, а потім почала сольну кар'єру. Однак у 2009 році Харт пішла із шоу-бізнесу і присвятила себе родині.

Солістка групи "Вірус!" на піку популярності в 2000-х і зараз

3. Акула

"Кислотний DJ" зробив Оксану Почепу однією з найбільш розкручених співачок СНД, однак зараз багато хто вже забув її творчість. Примітно, що колишня "Акула" продовжує виступати на сцені, але вже під власним ім'ям, і зніматися в кіно.

Оксана Почепа (Акула) на піку популярності в 2000-х і зараз

4. Юлія Волкова, група "t.A.T.u"

Колишня солістка легендарного дуету "t.A.T.u" Юлія Волкова круто змінила своє життя після розпаду групи й почала будувати сольну кар'єру. Крім того, у неї вже двоє дітей підліткового віку. Першу дитину, дочку Віку, співачка народила ще в 19 років від свого охоронця Павла Сидорова, а у 22 роки стала мамою вдруге, народивши сина від Парвіза Ясинова. Під впливом коханого Юлія зачарувалася культурою Сходу і стала вивчати іслам, а також зробила кілька тату арабською в'яззю. Однак незабаром охолола. Також співачка сильно змінилася зовні, зробивши кілька невдалих пластичних операцій.

Юлія Волкова ("tATu") на піку популярності і зараз

Кар'єра Євгена Рудіна (справжнє ім'я діджея) почалася з треку "Щастя є" з голосами Раїси і Михайла Горбачових. Колись DJ Грув був одним із найпопулярніших виконавців, а зараз він відійшов від сцени й бурхливих вечірок, зайнявся благодійністю. Також відомо, що у Рудіна є своя школа діджеїв і продюсерів у Москві.

DJ Грув на початку 2000-х і зараз

6. Вітас

41-річний російський співак Вітас (справжнє ім'я – Віталій Грачов), відомий своїм неймовірно протяжним голосом, уже давно зійшов із перших шпальт ЗМІ, але як і майже всі сучасні зірки, він веде свої соцмережі. Колишній кумир мільйонів публікує на своїй сторінці в Instagram меми та пародії на пісні, які він виконував ще на початку 2000-х. Правда, робить це співак досить рідко. Також Вітас ділиться моментами дорослішання дочки Алли і сина Максима.

Вітас на початку кар'єри і зараз

7. МакSім, 34 роки

Марина Абросімова дізналася, що таке популярність, приблизно у 2004 році після запису синглу "Сантиметры дыхания". Саме ця пісня привернула безліч шанувальників і піднялася в загальному чарті країн СНД до 34-ї позиції. Ціле покоління дівчаток виросло на піснях МакSим "Трудный возраст", "Знаешь ли ты" і "Мой рай". Минуло багато років, і у співачки вже своя сім'я і двоє дітей.

МакSім у середині нульових і зараз

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...