"Міс Україна-2019" відмовляється спілкуватись українською

Як зазначила дівчина в соцмережі, "якщо когось це не влаштовує - відписуємося!"

Маргарита Паша

“Міс Україною 2019” в цьому році стала 24-річна студентка Київського інституту міжнародних відносин Маргарита Паша. Дівчина працює моделлю, займається спортом і є активною в Instagram, передають Патріоти України.

Після перемоги дівчини на конкурсі краси, шанувальників у неї додалося, їх вона радує новими фото у соцмережі. Так, в цей раз Маргарита показала спокусливе фото, на якому з’явилася в цікавому образі. Дівчина знялася у рваних джинсах і короткому топі з принтом, поверх якого накинула білий піджак. При цьому на голові моделі її корона, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фото Маргарита розповіла про закони, по яких вона живе. Це, наприклад: “Поводься з іншими так, як хочеш, щоб вони чинили з тобою”, “В житті все повертається бумерангом”, “У кожної людини є своя правда, своє бачення світу”, та інші.

Крім того, вона заявила, що має право висловлюватись російською мовою, а також додала до свого посту хештеги, які були російською та англійською мовами, а української взагалі не було. “Я маю право викладати свої думки якою я хочу мовою (або закон України не дозволяє мені думати російською мовою !?), якщо когось не влаштовує-відписуємося!”, – написала дівчина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...