"Місяць якогось безумства": "В Україні - нові жертви педофілів", - Аброськін

У Дніпропетровській та Львівській областях від сексуальних злочинів постраждали діти у віці 9 і 14 років.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. "Червень – місяць якогось безумства: щодня статеві злочини стосовно дітей", – написав він, передають Патріоти України.

Уточнюється, що на Дніпропетровщині рідний дідусь, 1966 р.н., здійснював розпусні дії відносно внучки 2010 р.н.

У другому випадку дівчинку, 2005 р.н., ґвалтував її знайомий, 37-річний чоловік. Дитина, як розповів Аброськін, зникла 27 червня, про що в поліцію повідомили батьки. "Дівчину розшукували протягом доби більше сотні поліцейських, на другу добу вона була знайдена. Встановлено, що з дівчиною, ще дитиною, весь час знаходився її знайомий. Із її слів, саме ця людина вступала з нею в статеві стосунки", – написав глава Нацполіції.

У зв'язку з інцидентами Аброськін виступив на підтримку створення реєстру осіб, засуджених за статеві злочини стосовно дітей. "Наш закон №6607... не може потрапити в зал ВР України вже другий рік поспіль", – обурився правоохоронець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...