Міський голова Дніпра зізнався, що за "поганого Петі" місцевому самоврядуванню було краще

При цьому Філатов відзначив, що у нього з президентом Порошенком були «дуже складні відносини».

Міський голова Дніпра Борис Філатов вважає, що попри складнощі попередня влада краще співпрацювала з представниками місцевого самоврядування, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Мер говорить, що нинішня влада не забула про те, що Філатов виступав на форумі «Від Крут до Брюсселя», який фактично був організований на підтримку Петра Порошенка. «Мені пригадують: ти ж Петю мало в президенти не висував. Але я від жодного слова не відмовлюсь. За поганого Петі ми в місті побудували п’ять нових тролейбусних маршрутів. А при хорошій «зеленій» владі – жодного. Поганий Петя чи ні, але на мікрорайони «Сокіл», «Сонячний», «Парус» я запустив тролейбуси», - сказав він.

При цьому Філатов зізнається, що у нього з президентом Порошенком були «дуже складні відносини». «Він приніс мені дуже багато неприємних моментів в житті, а Гені Корбану багато горя. Але неможливо жити постійно в ненависті, іноді варто перегорнути сторінку. І за Порошенка місцевому самоврядуванню точно було краще жити», - переконаний мер.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...