"Mission: Impossible": На Росії прокоментували відставку спецпредставника Держдепу з питань України

Волкер завжди вірив тільки в свою країну, а не в Україну, переконані в РФ.

Курт Волкер

Курт Волкер подав у відставку з поста спецпредставника Держдепартаменту США з питань України, оскільки його місія виявилася провальною - принесла нульовий результат. Волкер є істинним американцем, і це зробило його місію щодо України неможливою, написав у Facebook глава комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов, передають Патріоти України.

На його думку, дипломат не домігся будь-якого результату, оскільки завжди вірив в Штати, а не в українську державу. "Закидати не доводиться, але місія від того стає не менш провальною. Адже це в інтересах США, а не України було весь цей час тупо наполягати на винятковій відповідальності Москви за те, що відбувається на українському південному сході ...", - стверджує Косачев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...