Міст не витримав такої концентрації краси: 30 учасниць конкурсу "Міс Таїланд" впали в брудну воду (відео)

Красуні вийшли на міст для фотосесії.

В Таїланді в місті Чіангмай з мосту впали 30 учасниць конкурсу краси "Міс Таїланд". Про це повідомляє Newsflare, передають Патріоти України.
Так, даний інцидент стався на другий день конкурсу, коли дівчата позували для фотографій на висячому мосту біля кафе. Канати, які тримали міст, не витримали навантаження і обірвалися. В результаті він обрушився в брудну воду.
У матеріалі повідомляється, що постраждали три королеви краси. У одної з них порізи і садна на лобі, ще двоє відбулися незначними подряпинами. 43-річний власник ресторану, біля якого був натягнутий міст, пожертвував 500 тисяч бат (близько 470 тис. грн.) на лікування дівчат. Також він планує оплатити всім дівчатам чистку їх нарядів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...