"Геть порожнє!": Жителі Донецька розповіли, як виглядає окуповане місто (відео)

Деякі люди зізнавалися, що мають одразу три паспорти: України, РФ і ніким не визнаної "ДНР".

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Маріїнка" на Донбасі щодня перетинають близько шести тисяч осіб, на свята ця цифра може збільшуватися вдвічі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами людей, що перетинають лінію розмежування, спочатку вони проходять блокпости терористів, потім їх "пункт перетину", далі потрібно проїхати нульові позиції українських військових і, нарешті, пройти контроль Держприкордонслужби.

"Тут без проблем - там важко. Довго чекати", - кажуть деякі пенсіонери. Більшість з них їдуть на підконтрольну Україні територію за пенсією.

Люди, які приїхали з окупованого Донецька, розповідають, що в місті зараз мало машин і жителів. "Місто порожнє, розумієте? Всюди оренда, магазини не працюють, транспорт працює погано, роботи немає", - розповів один з жителів окупованого міста.

Інша мешканка ОРДО розповіла, що для неї немає значення, який прапор буде в окупованому Донецьку: український чи російський. Деякі люди зізнавалися, що мають одразу три паспорти: України, РФ і ніким не визнаної "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...