Місцеві нарікають на вирублену китайцями тайгу: На Сибір слідом за страшною пожежею знов насувається аномальна повінь (фото)

В Іркутській області (Росія) через потужну зливу знову піднявся рівень води в річках. У деяких селищах оголосили евакуацію населення.

28 липня через високу загрозу повені з чотирьох населених пунктів Тулунского району вивезли 130 осіб. Загалом у області, за словами губернатора Сергія Левченка, критичні підтоплення не прогнозується, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У Тулуні підвищення рівня річки Ія очікується до 650 см за 700 критичних. Місцева влада попередила мешканців про можливу евакуацію.Поки найбільш підтопленими виявилися райони біля річок Біла і Бірюса. Як пише "КП Іркутськ", затоплені деякі двори і розмиті дороги.

"В Тулуні підтопило присадибні ділянки, що знаходяться в низині. Сталося це через сильний дощ. Місцевим жителям допомагають рятувальники, які відкачують воду і відновлюють водоканали", – повідомили у ДСНС Іркутської області.

За їхніми даними, постраждати від нового підтоплення можуть 24 населених пункти, через що було запропоновано ввести режим надзвичайного стану федерального значення в усьому регіоні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...