Місцеві вибори 2020: Кравчук розповів про шантаж Росії у ТКГ

Росіяни весь час шукають і шукатимуть інші ультиматуми Україні.

Росіяни шантажують українську делегацію в Тристоронній контактній групі вимогою змінити постанову Верховної Ради про проведення місцевих виборів. Про це заявив голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Є шантаж. Йде процес обговорення, прийняття рішення. Вони (російська делегація, - ред.) одразу висувають питання: "Постанова ВР нехтує рішеннями ТКГ, тому ми не можемо погодитися на виконання цих рішень". Мовляв, ці рішення треба відтермінувати, поки не буде змінена постанова. Тому всі обговорення рішень і їхнє виконання ставиться в залежність від зміни постанови ВР", – пояснив Кравчук.

Росіяни шукають і шукатимуть інші ультиматуми Україні. Саме тому українській делегації потрібно бути обережною, зазначив перший президент. "Коли ми зібралися з членами нашої делегації, я відверто сказав, що немає жодних заперечень щодо того, що вони їх (ультиматуми, - ред.) шукають і шукатимуть. І використовуватимуть будь-які наші неточності або навіть висловлювання. Тому нам потрібно бути дуже обережними, дотримуватися рішень, які прийняті в ТКГ, міжнародних норм і принципів. Тому що, крім ТКГ, мінського і нормандського форматів, ніхто не скасовував норми та принципи міжнародного права", – наголосив Кравчук.

Потрібно цілеспрямовано йти в напрямку миру і не допускати "тріщинок", які можуть бути використані росіянами, підкреслив глава української делегації: "Не треба давати будь-яких приводів. Треба не відбиватися, а вести продуману, наступальну позицію у досягненні головного – миру".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...