Між Марсом і Юпітером: Науковці виявили місцезнаходження планети Нібіру

Поки що це космічне тіло є всього лише вигадкою, але за припущеннями вчених астрологів, воно повинно перевищувати в чотири рази розмір нашої планети.

Різні коментарі все більше звучать з приводу цієї планети на телевізійних каналах. Справа в тому, що Нібіру пов'язана з апокаліпсисом, який багато хто пророкував всім ще в 2012 році і який так до сих пір не настав, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Що це за планета?
Поки що це космічне тіло є всього лише вигадкою, але за припущеннями вчених астрологів, воно повинно перевищувати в чотири рази розмір нашої планети. За припущеннями тих же астрологів ця планета з'являється в часовому проміжку рівним 3600 років недалеко від Землі і приносить глобальні катаклізми і катастрофи.
Знаходиться це небесне тіло між двома планетами (Марс і Юпітер). Стародавні перекази свідчать про те, що внаслідок діяльності Нібіру була зруйнована планета Фаетон і в підсумку утворився пояс астероїдів між планетами. Початок древніх сказань про загадкову планету бере початок з часів існування стародавніх шумерів. Записи були знайдені в Месопотамії на шумерських глиняних табличках при розкопках на місці великих міст. На сьогоднішній день в місцях поселення шумерів розташовується Ірак. Час існування шумерів близько 3000 років тому.
Захарія Ситчин
Це один із сподвижників теорії існування планети - загадки. Нібіру могло просто розірвати, вченим вдалося засікти далекий вибух. На його думку, на планеті є розумне життя, яке не потребує наявність тепла і світла. Він також вважає, що коли вона з'явиться поблизу орбіти нашої планети, то на Землі станеться апокаліпсис, в результаті якого людство буде знищено. Більшість вчених астрофізиків давно спростували гіпотезу існування планети, а відомі історики відзначили відсутність існування записів в древніх письменах про Нібіру. Спростування версії існування Нібіру давно спростовано. Кінець світу поки не стався, глобальних катаклізмів теж, з шумерськими богами поки не зустрілися. Теорія звичайно гарна, але все ж істинна дорожче!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...