Міжнародне визнання: Український фільм переміг на Варшавському кінофестивалі (відео)

Фільм українського режисера Тараса Дроня був визнаний найкращим фільмом конкурсу перших і других фільмів.

Український фільм "Із зав'язаними очима" став переможцем міжнародного Варшавського кінофестивалю, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Фільм українського режисера Тараса Дроня був визнаний найкращим фільмом конкурсу перших і других фільмів Варшавського кінофестивалю, де відбулася світова прем’єра стрічки. Картина була визнана найкращою серед 15 інших, представлених у цій категорії.

Події фільму "Із зав’язаними очима" розгортаються в сучасній Україні після закінчення війни. Головна героїня Юля – молода спортсменка , яка виступає у змішаних єдиноборствах, яка втратила свого нареченого на війні. Дівчина залишає спорт і починає нові стосунки, щоб звільнити себе від ролі вдови героя війни, яку нав’язує їй суспільство.

Тарас Дронь отримав приз журі та грошову премію в розмірі 10 тис. злотих (близько 73 тис. грн).

Варшавський кінофестиваль цього року відбувається в офлайн-форматі з 9 до 18 жовтня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...