Модернізацію прицілів ТКН-1ЕТ та ПП-61ЕТ розробили в Україні

Ці прилади використовують у різноманітній бронетехніці, як то БРДМ-2, БТР-70 та БТР-60.

Українська компанія TRIMEN розробила модернізацію оптичних приладів (прицілів) ТКН-1ЕТ та ПП-61ЕТ, передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

У танковому командирському оглядовому приладі ТКН-1ЕТ та перескопічного прицілу ПП-61ЕТ встановлені електроно-оптичні перетворювачі (ЕОП) нового покоління gen III+.

Дана модернізація підвищила тактико-технічні характеристика прицілу та дала можливість вести прицільну стрільбу у будь який час доби.

Модернізований оптичний прилад ПП61-ЕТ
Модернізований оптичний прилад ТКН-1ЕТ
Введення ЕОП на ТКН-1ЕТ дозволило підвищити виявлення вночі наземного об’єкту у пасивному режимі на відстанях не менше 600 метрів, у порівнянні ТКН-1 до модернізації в нічному режимі з прожектором ОУ-3Г складала до 400 метрів.

Перескопічний приціл ПП-61ЕТ, що до модернізації не мав нічного режиму роботи, також отримав можливість виявляти наземні об’єкти на відстанях до 600 метрів, вдень – не менше 2000 метрів.

Для обох прицілів рівень освітлення – до 5х10-³ Лк.

Час безперервної роботи складає 6 годин.

У випадку засвітки може відбутися короткочасна втрата зображення до 0,5 секунд з самостійним швидким відновленням без наслідків для роботоздатності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...