Модернізований винищувач МіГ-29МУ2 продемонстрували на Львівському авіаційно-ремонтному заводі (фото)

Показ оновленої машини відбувся під час візиту на ЛДАРЗ 3 травня ц.р. Міністра оборони України Степана Полторака.

ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром» провів презентацію нового модернізованого фронтового винищувача МіГ-29МУ2, передають Патріоти України з посиланням на Defense Express.

Нова вітчизняна модернізація літака МіГ-29МУ2 отримала більш сучасну кабіну, з заміною старих радянських аналогових індикаторів на цифрові. Також на винищувач встановлено системи VOR, ILS, DME — бортову апаратуру, яка дасть змогу в автоматичному режимі здійснювати контроль за посадкою літака та виконувати польоти на міжнародних трасах.

Кабіна пілота фронтового винищувача МіГ-29 ПС ЗСУ (тренування в зоні ООС у травні ц.р.) та модернізованого МіГ-29МУ2 (праворуч)

Крім цього, оновлений винищувач зможе ефективно уражати наземні цілі високоточним озброєнням. Наприклад, коригованими авіабомбами КАБ-500 та КАБ-500КР, а також ракетами Х-29Т та Х-29.

Прототип фронтового винищувача МіГ-29МУ2 (бортовий номер 12, зав. номер 2960729356) призначений для 40-ї бригади тактичної авіації ПС ЗСУ в цеху ЛДАРЗ. Планер літака випущений 31 серпня 1990 року, Раніше входив до складу 161-го ВАП (в/ч А-2511, Лиманське), де мав бортовий номер 40

«Ми скоротили у два-три рази час підготовки даного літака (мова йде про версію МіГ-29МУ1 – прим. ДЕ) до польоту. Це є перший блок модернізації. Другий блок модернізації (власне МіГ-29МУ2), це є встановлення, замість старих, нових пристроїв. Вони дозволяють на сьогодні більш ефективно та швидко керувати як озброєнням, так і самим літаком», - наголосив головний економіст ЛДАРЗ Володимир Шацков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...