Модний подіум під куполом парламенту: У чому ходять у Раду українські нардепки (фото, відео)

Однією з найстильніших депутаток у Верховній Раді вважають народну обраницю від "Слуги народу" Марію Мезенцеву. За словами української стилістки Олени Тихої, 31-річна політикиня вміє правильно поєднувати речі.

Багато політикинь ходить на роботу як у ділових образах, так і звичайних повсякденних. З приходом весни вони дістали зі шаф свої найкращі вбрання і ЗМІ оцінили їх. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі програми "Викриття", передають Патріоти України.

У Мезенцевої в гардеробі є безліч брендового одягу та аксесуарів, які вона не приховує. Стилістка зазначила, що дівчина повинна задуматися, чи варто їй показувати свої фешн-трофеї у країні з певним прожитковим мінімумом.

У Мезенцевої в гардеробі є безліч брендового одягу
31-річна політикиня вміє правильно поєднувати речі

У заступниці голови Верховної Ради Олени Кондратюк часто можна побачити дорогі дизайнерські аксесуари. Наприклад, велика сумка від Chanel з м'ятим ефектом, вартість якої становить 2500 доларів.

Сумка від Chanel з м'ятим ефектом, вартість якої становить 2500 доларів

Крім того, у депутатки є і невеликий клатч від цієї самої фірми за 4 тисячі доларів. Також Кондратюк засвітилася в Раді із сумкою від Bottega Veneta – 2400 доларів.

У депутатки є і невеликий клатч за 4 тисячі доларів
Кондратюк засвітилася в Раді із сумкою від Bottega Veneta – 2400 доларів

Але найдорожчий аксесуар жінки від бренду Hermes – його вартість становить від 10 тисяч доларів. Зазначається, що цю сумку Кондратюк навіть задекларувала.

Цю сумку Кондратюк навіть задекларувала

Нардепка особливо не хвалиться своїми брендовими вбраннями, але все ж таки сорочку від Valentino майже за 1000 доларів їй вдалося засвітити.

Сорочка від Valentino майже за 1000 доларів

Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик відома своєю колекцією різноманітних пальт. Вбрання у політикині стримані та лаконічні. Стилістка Тиха відзначила помаранчеву сукню депутатки, яка, на її думку, занадто тонка і не пасує жінці.

"Якби вона було трохи щільніша, то не виглядало так дешево. Вона просто представниця української жінки, яка звикла пахати і не надто багато часу приділяти своєму зовнішньому вигляду", – додала експертка.

Стилістка відзначила помаранчеву сукню Рудик
Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик відома своєю колекцією різноманітних пальт

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...