"Модний вирок" українським "амазонкам": У мережі розгорається "армійський" скандал

У мережі активно обговорюють нові парадні туфлі, розроблені спеціально для жінок-військовослужбовців.

Фото одного з варіантів взуття опублікувала Ольга Омелянчук в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Фешн з май профешн. Тут жінкам-військовослужбовцям туфлі підвезли. Хочу побачити жінку, яка розробила цю "красу"", — іронічно написала Ольга.

У мережі тут же розгорілася активна дискусія. Окремі користувачі навіть припустили, що це може бути окремим видом озброєння.

"Просто в відділі тестування і розробки головує чоловік, який, м'яко кажучи, не дуже відноситься до жінок в армії", — написала Вікторія Дворецька.

"Можливо, їх слід розглядати як окремий вид озброєння?", — іронічно запитує Юлія Родченко.

"Моя бабуся такі б не носила... А якби я була військовою, і мені таке видали б, це було б сумно дуже", — пише Настка Федченко.

Прокоментував фотографію і розробник моделі туфель Василь Саковець. "Вони в роботі. Це вже 4-е. Попередні були сучасні. Передали на випробування на вузол зв'язку. Жінки з вузла забанили. І так кілька разів. Ця модель відпрацьована по їх побажанням. Перший, який ми описували, були з таким верхом, але зі стійким каблуком... Забанили оскільки в строю незручно їм було пересуватися", — пояснив Саковець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...