"Моя прекрасна няня": Спливли страшні подробиці про хворобу Заворотнюк

Російській акторці, зірці серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк поставили діагноз рак головного мозку ще в квітні 2019 року в Німеччині, однак тоді лікарям не вдалося дістатися до пухлини.

РосЗМІ відзначають, що Заворотнюк нібито перенесла операцію – хірурги робили трепанацію черепу, проте це не принесло результату, передають Патріоти України.

Повідомляється, що актриса прилетіла з Німеччини 25 червня. У супроводі мами, Валентини Борисівни, вона вирушила в своїй котедж у Крекшино. У ніч на 26 червня зірці стало погано: піднявся тиск (до 149 на 90), виникли сильні головні болі.

За викликом рідних до Заворотнюк приїхали медики. Акторка нібито зустріла їх у свідомості, мило спілкувалася, але не вставала з ліжка. Медики відзначили зміни в зовнішньому вигляді Заворотнюк – було видно, що їй розрізали півголови. Помітні також були шви і зайва вага акторки.

Заворотнюк сама повідомила про свій діагноз, почала показувати медичну документацію німецькою мовою і скаржилася на головний біль. Лікарі вкололи знеболювальне і залишили будинок артистки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...