"Молчи, грусть , молчи...": Угода ОПЕК+ вдарила по одному з найстаріших нафтових промислів Росії

"Роснефть" зупинила видобуток нафти на Сахаліні.

«Роснефть» через обмеження за угодою ОПЕК + зупинила видобуток нафти на проекті «Сахалинморнефтегаз», йдеться в коментарі компанії і випливає з даних ЦДУ ПЕК, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, згідно з бюлетенем на 29 липня, обсяг видобутку нафти на цьому проекті був нульовим, а середньодобовий видобуток в липні склав 2,2 тис. тонн, що на 0,9 тис. тонн нижче рівня червня.

«Необхідність виконання Росією угоди ОПЕК + накладає на НК «Роснефть» вимоги щодо скорочення видобутку нафти, починаючи з травня 2020 року. У зв'язку з цим компанія тимчасово обмежує видобуток нафти на ліцензійних ділянках «РН-Сахалинморнефтегаз». Це рішення не передбачає звільнення працівників підприємства», - відзначили в компанії.
Тимчасові обмеження будуть використані для реалізації іншого інфраструктурного проекту - компанія розглядає можливість будівництва альтернативного трубопроводу замість зношеного «Оха - Комсомольськ-на-Амурі».
«РН-Сахалинморнефтегаз» - одне з найстаріших нафтовидобувних підприємств Росії, засноване в 1928 році. Підприємство веде свою діяльність на півночі Сахаліну, є оператором більше ніж по 30 ліцензіяї на розробку нафтогазових родовищ Сахаліну. В рамках угоди ОПЕК+ Росія з травня повинна скоротити видобуток нафти до 8,5 млн барелів на добу - мінімуму з 2002 року. З серпня квоти за угодою будуть зменшені, і РФ зможе збільшити видобуток на 400 тисяч барелів на добу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...