Молодшому всього 3: У Запоріжжі мати накинулася з ножем на трьох дітей і спробувала накласти на себе руки

Дії жінки кваліфіковані як замах на вбивство.

У Запоріжжі жінка (1989 року народження) будинку кинулася з кухонним ножем і поранила трьох своїх дітей, молодшому з яких всього три роки. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП Запорізької області, після нападу на дітей, мати спробувала накласти на себе руки, полоснувши себе ножем по передпліччю, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася ввечері в неділю, 20 жовтня. Повідомлення про подію в будинку на вулиці Сікорського надійшло в поліцію близько 22:00.

Повідомляється, що діти (2010, 2012 і 2016 років народження) перебувають у лікарні, а їх мати після надання медичної допомоги відправили в спеціалізовану установу. Її дії кваліфіковані як замах на вбивство.

«Слідчі встановлюють всі обставини і мотиви злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), п. 1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...