"Молодці": Філатов прокоментував американські санкції щодо Коломойського

Сполучені Штати 5 березня запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського та його найближчих родичів.

Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив про нещирість представників команди президента Володимира Зеленського, які зараз підтримують санкції Сполучених Штатів відносно мільярдера Ігоря Коломойського, а раніше робили вигляд, що не помічають його зловживань. Про це політик ранком суботи, 6 березня 2021 року, написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"Виникає тільки одне питання, де були раніше усі ті, хто тепер "реагує", коли я буквально сам на сам воював з цим мерзотником і голосом волаючого в пустелі, кричав, що його потрібно зупинити?", - задає питання Філатов.

Зокрема, за слова міського голови Дніпра, ці особи сприяли збільшенню статків Коломойського.

"Де були ви усі? Які допомагали "Бені" заробляти на держвласності, вислуховували його гугнявий голос в телефонний трубці, бігали в ефіри "1+1" як на роботу, і які зараз сором'язливо відкрили очі на те, що він сидить на "потоках"? Де? Були? Ви усі?", - наголошує Філатов.

"А американці, безумовно, молодці", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...