Молоко за шкідливість Мінсоцполітики не передбачає: Українська порноактриса скаржиться на "професійні травми" і важкі будні "жриці любові"

При цьому дівчина переконує, що порно - це не проституція. Хоча не кожна путана виконує на одинці з клієнтами те, що вона робить на камеру.

Josephine Jackson

Бути порнозіркою не так просто, як може здатися на перший погляд. Більшість вважає, що така робота приносить задоволення кожен день, однак насправді "мінуси" цієї професії іноді куди більш вагомі. Відверто про всі підводні камені життя порноактриси розповіла дівчина родом із Львівської області, яка знімається в "дорослому" кіно під псевдонімом Josephine Jackson, передають Патріоти України з посиланням на Діло.

Вона живе у Львові, але періодично літає в Будапешт, Прагу та інші міста для зйомок у порнороликах.

Секс на камеру не приносить задоволення

Це найбільше розчарування, каже дівчина, яка чекає початківців. "У більшості випадків, напевно, в 95% воно не приносить задоволення, тому що це просто автоматичні рухи і дії. Для сексу, щоб отримати задоволення, потрібно розслабитися, не думати і насолоджуватися. Але як можна розслабитися, коли навколо тебе так багато людей, світла і завдань, про які потрібно пам'ятати?" – розповіла вона.

Фізичний дискомфорт

При цьому, говорить актриса, ніхто не відміняв неприємні моменти, пов'язані з тілом людини. "Крім відсутності задоволення, існують і інші негативні моменти цієї роботи. Частий фізичний контакт з різними партнерами призводить до подразнень, паління і різної фізичної болі в інтимних зонах", – скаржиться дівчина.

"Це неприємно і боляче"

Вона підкреслює, секс на зйомках – це не типові "домашні" 15-хвилинні радості в зручних для тебе позах з коханою людиною. "Ні, такий процес триває кілька годин і всі позиції спеціально вивернуті на камеру, для глядача. А починати зйомку потрібно з партнером, якого ти знаєш усього п'ять хвилин. Тому в підсумку – це досить незручно, неприємно, а іноді навіть боляче. Багато речей, які знімають в порно і більшість дівчат без проблем виконують, для мене складно і неприємно. Наприклад cum shot в рот, або deep throat... " – говорить Josephine Jackson.

Заперечення суспільства

Рід занять дівчини у кожного викликає свою реакцію, часто вона негативна: "Є люди, які захоплюються і підтримують мій вибір, а є і ті, які взагалі не сприймають і засуджують. Таких, власне, більшість. Але, якщо говорити про моє ставлення до цього, то мене не хвилює думка більшості".

Порно – не проституція

"Не слід прирівнювати цю сферу до ескорту або проституції. Тут люди не приховують своє заняття. Я особисто знаю акторів (з якими співпрацювала на знімальному майданчику), які успішно побудували свої сім'ї, як з людьми з порноіндустрії, так і за межами", – пояснила актриса.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...