Морські "гумористи": Вантажне судно перед тим, як сісти на мілину в Суецькому каналі, "намалювало" ... чоловічі геніталії (фотофакт)

Очікується, що на рятувальну операцію може піти кілька тижнів.

Гігантський контейнеровоз Ever Given, який в південній частині Суецького каналу сів на мілину і заблокував рух через канал в обидві сторони, перед інцидентом встиг своєю траєкторією руху "намалювати" чоловічі геніталії. Про це свідчать дані порталу Vesselfinder, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Контейнеровоз MV Ever Given класу Triple E завдовжки 400 метрів і завширшки 59 метрів прямував з Китаю до Роттердама. Через інцидент утворився затор з більш ніж 230 суден.

Як ми раніше писали, експерти в сфері судноплавства вважають, що якщо в найближчі кілька днів рух каналом не буде відновлений, судноплавні компанії змушені будуть перенаправити судна в обхід, що додасть приблизно тиждень до загального маршруту.

Очікується, що на рятувальну операцію може піти кілька тижнів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...