Морський слон, який випадково "забрів" у центр міста, підкорює мережу (відео)

Відео стало вірусним.

Жителі прибережного чилійського міста Пуерто-Сіснес були здивовані, коли побачили, як центральними вулицями міста "бреде" величезний морський слон вагою до 2 тонн, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian.

У місті, яке розташоване за 1500 км від столиці Сантьяго, діє комендантська година, а тому, тварина, зважаючи на відсутність людей, могла заблукати після того, як його викинуло на берег. На допомогу тварині прийшли поліцейські, військові і місцеві жителі. На величезного морського слона натягнули чорний брезент і відтягли його до моря.

Сержант чилійського військово-морського флоту Хосе Муньос, який брав участь в транспортуванні тварини до води, сказав, що морський слон встиг подолати кілька міських кварталів, перш, ніж його відправили в море.

Морські слони є одними з найбільших представників сімейства тюленів. Вони можуть досягати 6 метрів в довжину і важити до 4 тонн.

Відео рятувальної операції морського слона вже стало вірусним і продовжує ширитися соціальними мережами і ЗМІ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...