Московський майдан: Культовий російський письменник розповів, що може змусити Путіна задкувати перед протестувальниками

Акунін закликав росіян вийти на акцію в Москві.

Борис Акунін

"На неузгоджені акції, під кийки, виходять тільки найсміливіші. Таких багато не буває. Але завтра є можливість проявити своє ставлення до подій у всіх, хто обурений, ображений, переляканий або просто незадоволений", - написав у своєму блозі культовий російський письменник Борис Акунін, передають Патріоти України.

"Є відчуття, що завтрашня акція може виявитися останньою санкціонованою і що потім цей клапан перекриють. Відведуть загін десь на околиці. А чого владі соромитися після того, що вони влаштували в ці дні, і напередодні того, що збираються влаштувати в майбутньому?

Мені здається, єдине, що може змусити режим повернути назад - якщо на Сахарова прийде багато людей. Дуже багато.

Тому що якщо ні - доведеться всім потім згадувати цей день, коли ще можна було щось змінити. 10 серпня 2019 року."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...