"Москва не является участницей этого конфликта": Кремль відмежувався від ймовірних перемовин по Донбасу

Раніше кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність до перемовин з агресором на умовах дотримання територіальної цілісності України.

Дмитро Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував слова кандидата у президенти України Володимира Зеленського про готовність зустрітися з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Президент РФ открыт для диалога, но не в обрамлении провокаций и диверсий", - сказав він.

"Президент Путин с самого начала был и остается серьезным сторонником этого диалога. Кроме того, президент Путин также неоднократно говорил, что чтобы урегулировать конфликт на Донбассе главное – не диалог с Москвой. Москва не является участницей этого конфликта, это внутриукраинский конфликт. Конфликт могут решить сами украинцы, если они будут говорить друг с другом", - додав Пєсков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...