Моторошна ДТП на Одещині: Легковик влетів у мікроавтобус. Є жертви (фото)

Аварія сталася на трасі "Одеса-Рені" за селом Великий Дальник.

Внаслідок лобового зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса постраждали щонайменше четверо осіб. У вкрай важкому стані їх госпіталізували в лікарню, передають Патріоти України з посиланням на Думская.

До місця аварії вже спрямовано п'ять карет швидкої допомоги і два наряди ДСНС.

Водій червоного легкового автомобіля у свідомості, від допомоги відмовився. Він розповів, що з сім'єю (дружина, син 20 років і дочка 19 років) повертався з відпочинку. Дружину і дітей вдалося дістати з машини . Дружина в украй важкому стані. Її з дітьми без свідомості забрала швидка.

Мікроавтобус внаслідок зіткнення полетів у кювет. Водія і пасажирів (крім однієї жінки) теж відвезла швидка.

На місці працює слідчий, який повинен розібратися в причинах аварії. Через ДТП на трасі утворилася величезна пробка в бік Одеси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...