Моторошна ДТП на Закарпатті: В аварії загинула сім'я з п'яти осіб (фото)

Місцеві жителі кажуть, що на місці, де розбилася сім'я, ДТП – не рідкість.

На Закарпатті на трасі Київ-Чоп сталася аварія, унаслідок якої загинули п'ятеро людей, члени однієї сім'ї. Серед жертв – брати Євген й Олександр Кудрі, 13-річні футболісти ФК "Соколята", передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

На зустрічній смузі "спіймали" фуру

Страшна аварія трапилася в понеділок, 30 листопада, приблизно о 13:30 біля села Лалово. За попередніми даними поліції, ВАЗ, в якому були підлітки, виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з фурою SCANIA. Удар був такої сили, що від легковика практично нічого не залишилося.

Рятувальникам довелося за допомогою спеціальних інструментів діставати тіла. Четверо осіб загинули на місці, ще один підліток помер у лікарні.

За кермом ВАЗа перебував 65-річний водій, дідусь Жені й Саші Кудрі. Окрім нього, загинули мама братів і їхній вітчим.

Місце трагічної аварії
Рятувальники діставали з авто тіла

Брати жили футболом

Раніше брати захоплювалися карате, займалися в секції в тренера Романа Маслигана. Він останнім часом вів уроки фізкультури в школі №1 в Мукачеві, де і навчалися підлітки. На своїй сторінці колишній тренер написав, що востаннє бачив хлопців на уроці, коли вони грали у футбол.

Протягом останніх двох років брати-двійнята Женя і Саша грали у футбольному клубі "Соколята" в Мукачеві.

Загинули Євген та Олександр Кудря

Як розповіли нам у самому клубі, це були два дуже скромних хлопця. "Їм доводилося в житті дуже нелегко. Мама тяжко працювала, у неї був магазин, де вона торгувала одягом. Тренер їм завжди казав, що, хлопці, старайтеся, грайте. Це ваше майбутнє. Ви ж бачите, як непросто живеться вашій мамі. Але вона для вас старається. І вони слухали", – кажуть у клубі.

Напередодні загибелі брати брали участь у футбольному турнірі, який проходив у Тячеві. Зіграли "Соколята" добре, тренер похвалив Сашу і Женю за відмінну гру. Після змагань усі поверталися додому на автобусі.

Тренер їх так і не дочекався

Мама хлопчиків зателефонувала тренеру і попросила висадити синів на контрольному посту недалеко від Хуста, звідти їх забрав дідусь і вони поїхали в село. А вже в понеділок вони поверталися в Мукачево. Потрібно було йти в школу, та й мало бути тренування.

Раніше хлопці захоплювалися карате

Але того дня брати на тренування так і не прийшли. Тренер кілька разів їм телефонував, але слухавку ніхто не взяв. Вирішили, що, напевно, затрималися в селі у бабусі з дідусем.

Але й у вівторок їх не було. Тренер нічого не знав, поки на заняття не прийшов однокласник хлопчиків. Він плакав і сказав, що Саня і Женька розбилися. Для самого тренера це теж стало ударом, адже він виховував їх з нуля і хвилювався за кожного, як за власну дитину.

Зараз у поліції розслідують обставини аварії. Жителі Закарпаття в коментарях пишуть, що на цій ділянці дороги ДТП не рідкість. Деякі вважають, що й вантажівки тут перевищують швидкість, траса ж міжнародна, і рух жвавий. Але причини аварії повинні назвати слідчі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...