Моторошна трагедія на Рівненщині: Односельці розповіли про жінку, яка поклала новонароджене немовля в морозилку

Породілля тримала свою вагітність у таємниці від чоловіка і знайомих, на обліку в лікарні не стояла.

Породілля з Рівненської області, яка приховувала свою вагітність, а потім сховала новонароджену дитину в морозильну камеру, виховувала 11-річного сина і працювала продавщицею. Про сім'ю, в якій трапилася подія, односельці відгукуються позитивно, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Знайомих 34-річної Олени інцидент шокував.

"Я не можу навіть повірити, що вона може таке зробити. Вона дуже позитивна, як для мене, хороша", – розповіла літня односельчанка.

"Якщо вона одну дитину сама підняла ноги, і щоб це зробити... Я не знаю, що з нею стало. Ми всі в селі шоковані. День усіх трясе", – зазначила ще одна мешканка села.

Відомо, що цивільний чоловік Олени їздить на заробітки. Сім'я виховує 11-річного сина від першого шлюбу жінки.

Породілля тримала свою вагітність у таємниці від чоловіка і знайомих, на обліку в лікарні не стояла.

Вона орієнтовно на 30-му тижні народила вдома й сама перерізала пуповину. Спершу породілля запевняла лікарів, що самостійно перервала небажану вагітність, а потім заявила, що дитина з'явилася на світ мертвою. Причину смерті немовляти належить встановити експертам, поліція перевіряє версію вбивства.

Жінка після пологів була змушена звернутися до лікарні через сильну кровотечу та температуру. До медиків її привіз чоловік. "Половину крові вона втратила. Це анемія важкого ступеня", – розповів директор Дубровицької лікарні Руслан Бовгиря. Медики кажуть, що життю пацієнтки вже нічого не загрожує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...