Моторошні кадри: Як у Китаї проводять дезінфекцію вулиць (відео)

Як відомо, кількість жертв смертельного коронавірусу, який вперше зафіксували в Китаї в кінці 2019 року, стрімко зростає - загинули вже більше пів тисячі осіб.

У Китаї продовжують застосовувати різноманітні захисні заходи, щоб не допустити поширення смертельного коронавірусу 2019 nCoV, серед яких - дезінфекція вулиць. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Доктор Бергман", передають Патріоти України.

"Китай бореться з вірусом як може. Це дезінфекція на вулицях, виглядає, звичайно, моторошно", - сказано в підписі до відео.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...