Може, і нагородну зброю "чекіста" дали: Лікаря омської лікарні, котрий не виявив у Навального причину отруєння, відправили на підвищення

У "справі Навального" омські лікарі заявили, що основний діагноз - порушення обміну речовин.

Новим главою міністерства охорони здоров'я Омської області Росії стане Олександр Мураховський. Саме він був головним лікарем міської лікарні швидкої допомоги №1 в Омську, де проходив лікування блогер Олексій Навальний. Про це повідомляє прес-служба обласного уряду, передають Патріоти України.

Відзначається, що Мураховський очолить міністерство охорони здоров'я за рішенням губернатора Омської області Олександра Буркова. «Кандидатура головного лікаря БУЗОО Міська клінічна лікарня № 1 імені А.Н.Кабанова узгоджена з керівництвом Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.
Розпорядження про призначення Мураховського було підписано главою регіону 7 листопада. Рішення про зміну голови омського МОЗ було прийнято після скандалу зі «швидкими» в Омську. 27 жовтня дві бригади привезли пацієнтів до будівлі відомства, Бурков відмовився від реабілітації після коронавіруса і в ручному режимі почав регулювати ситуацію, що склалася. МОЗ Омської області 28 жовтня розпочало службову перевірку, і за її підсумками губернатор відправив у відставку главу МОЗ Ірину Солдатову. Заступник міністра Анастасія Малова, яка відповідала за надання швидкої допомоги населенню, написала заяву на звільнення.

20 серпня літак, в якому летів Навальний, екстрено приземлився в Омську. Блогера госпіталізували, так як йому стало погано. Пізніше Навального перевезли до берлінської клініки Charite. Більше двох тижнів він перебував у комі.

Омські лікарі заявили, що основний діагноз - порушення обміну речовин. Лікарі Charite заявили про інтоксикацію Навального субстанцією групи блокаторів холінестерази. Німецькі лікарі заявили про його отруєння речовинами з групи «Новачок», але відповідних доказів не надали.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...