"Можлива диверсія", - радник Авакова про пожежі в Чорнобильській зоні та на Житомирщині

У міністерстві вважають, що якщо замовники є, то вони хотіли дестабілізувати ситуацію та зробити нагнітання істерії.

Зорян Шкіряк

У Міністерстві внутрішніх справ України не виключають, що ситуація з пожежами в Чорнобильській зоні та Житомирській області може бути результатом спланованої диверсії. Про це заявив радник голови МВС Зорян Шкіряк на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Наразі все вказує на те, що це могла бути заздалегідь продумана кампанія з розрахунком напрямку вітру», – зазначив він.

На думку радника очільника МВС, мета замовників зрозуміла і полягає у спробі дестабілізації ситуації, нагнітанні істерії та посиленні панічних настроїв серед населення в умовах карантину. «МВС України і Національна поліція України закликають всіх свідомих громадян негайно повідомляти про виявленні факти і місцезнаходження ймовірних паліїв та диверсантів, що здійснюють провокації з підпалами в лісових зонах», – додав Шкіряк.

Він зауважив, що МВС знайде «покидьків», які здійснювали масштабну провокацію і підкреслив, що покарання за такі злочини дуже суворе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...