"Можливо, до кінця життя": "Убитий" Бабченко втік з України

Російський журналіст міг виїхати в Естонію або Фінляндію.

Російський журналіст Аркадій Бабченко виїхав з України. Про це повідомив журналіст Євген Кисельов у своїй авторській програмі, передають Патріоти України.

У відповідь на висловлювання письменника і журналіста Сергія Лойка про те, що Бабченко «великий український блогер», Кисельов зазначив, що той поїхав з країни. «На жаль, Бабченко виїхав з України - можливо, до кінця життя. Не знаємо, чому. Чи то в Естонію, чи то до Фінляндії», - зазначив журналіст.

Нагадаємо, у кінці травня 2018 року влада України заявили про смерть Аркадія Бабченка. Повідомлялося, що репортера застрелили в під'їзді його будинку. Менш ніж через добу журналіст з'явився на пресконференції, присвяченій його вбивству, і заявив, що подія була інсценуванням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...