"Можна було заснути": Відомий продюсер і телеведучий "розніс" нацвідбір на "Євробачення"

Кондратюк "пройшовся" по всім учасникам відбору.

Ігор Кондратюк

Національний відбір на Євробачення 2020 продовжиться вже 15 лютого. А поки відомий український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк розкритикував перший півфінал конкурсу, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

У першому Національному відборі на Євробачення переможцями стали троє учасників – це KRUTЬ, Jerry Heil і Go-A. За словами шоумена, у практично всіх учасників конкурсу були пісні, які не особливо підходять для Європи. Так, на конкурсі, було багато етники, але це не зовсім те, що зараз потрібно на Євробаченні 2020, впевнений Кондратюк. "Я завжди говорив, що, в першу чергу, для Євробачення потрібна музично сильна пісня. Скажімо, хіт Вєрки Сердючки "Зроби дощ із шампанського" більш ніж конкурентоспроможний порівняно з усім, що ми бачили в півфіналі. Але, я так розумію, що тема Євробачення для Сердючки закрита", - розповів Ігор.

Ведучий вважає, що за Марину Круть глядачі проголосували через жалісну історію, що мама на останні гроші купила їй бандуру. Але, на жаль, у її пісні "немає гачка".

А з приводу групи Go-A (вони пройшли у фінал) продюсер висловився неоднозначно. "Для мене це був самий форматний виступ серед етнічних конкурсантів першого півфіналу. Дуже цікавий голос солістки. Не впевнений, що це буде зрозуміло у Європі. До речі, відомий український продюсер Валентин Коваль на своїй сторінці в Facebook написав, що це "вчорашній день в музиці", - розповів Кондратюк.

Також шоумен розкритикував пісню виконавця GIO. "Вона (пісня) виявилася дуже слабкою. Знаєте, це рівень 15-річного хлопчика, який любить музику, але не рівень Євробачення. Хоча потрібно висловити йому респект за українську мову",- сказав Кондратюк.

Відомий продюсер сказав, що на пісні Assol взагалі можна було заснути, за його словами, у дівчини немає харизми. "У неї немає харизми. Музично взагалі на першій частині пісні можна було заснути, друга була трохи жвавіше", - підсумував Ігор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...