"Можна заборонити будь-якого": Кравчук розповів про можливість санкцій проти Порошенка і Зеленського

Якщо будуть підстави, то в Україні можна "заборонити" політиків навіть з найвищих ешелонів влади.

За словами першого президента України, а зараз глави української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, санкції можуть бути введені проти будь-якого з українських політиків, включаючи і п'ятого президента країни Петра Порошенка, і нинішнього главу держави Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

Як сказав Кравчук під час недавнього ефіру "Право на владу", при наявності підстави ті чи інші заборонні заходи можуть бути застосовані до будь-кого. Більш того, при наявності підстав такі заходи повинні застосовуватися з міркувань безпеки країни. "Можна заборонити будь-якого: Кравчука і Порошенко, і Зеленського. Якщо для цього є підстави. Все відповідають перед законом. Немає недоторканних", - сказав Кравчук.

Гості програми обговорювали закриття СБУ, РНБО і главою держави трьох телеканалів лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука. Також йшлося про ймовірність нових аналогічних заходів.

Говорячи про Віктора Медведчука, Кравчук сказав, що якщо він "живе в Україні, а служить Росії" і є виразником інтересів Кремля в Україні, "він повинен відповідати". "Не тільки Медведчук, а будь-хто", - уточнив Леонід Макарович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...