"Мр**ь, других слов у меня нет", - Кошкіна про візит Хакамади до Києва (відео)

Погано не тільки те, що російський економіст і політик Ірина Хакамада хоче приїхати в Україну, а й те, що в нашій країні є люди, охочі платити чималі гроші за сумнівне задоволення послухати людину, що вихваляла в 2014 році агресора Путіна і анексію Криму.
Ірина Хакамада

Як пише відома українська журналістка Соня Кошкіна в своєму телеграм-каналі, наявність в Україні людей, які бажають слухати російську псевдоопозиціонерку (а насправді - підспівувача Путіна) ще більше засмучує, ніж намір Хакамади приїхати в нашу країну для проведення бізнес-тренінгу, передають Патріоти України.

Також Кошкіна з жалем відзначає, що не виключається факт схвалення візиту Хакамади в Україну впливовими людьми з Офісу президента України. Вона пише, що підстави для таких припущень їй дають телеграм-канали з "орбіти" Офісу президента, які раптом синхронно і організовано почали "улюлюкати" на адресу противників візиту.

"Не в том беда, что Хакамада едет в Киев (надеюсь, она передумает и все же не доедет. Еще лучше, если ее развернут на границе). Беда в том, что на шестом году войны в украинском обществе немало людей, не просто желающих идти на выступление человека, одобрявшего аннексию Крыма (и прочие проглоты в адрес х***а), но готовых платить за это деньги!!! Ну, и вишенка на торт. В ОП, судя по синхронному улюлюканью тг-каналов из их орбиты, приезд Хакамады считают очень даже нормой. Культурная дипломатия, че. "Братский народ", все дела", - написала Кошкіна.

Соня Кошкіна пише, що за визначенням не може бути нормою візит в Україну людини, яка публічно декларувала антиукраїнську позицію.

До слова сказати, в 2015 році Ірина Хакамада виступила під час прес-конференції Путіна, назвала його "переможець", гаряче схвалила окупацію Криму та ще й підтримала втручання Росії у внутрішні справи України: навесні 2014 року Кремль домагався проведення в Україні так званого "референдуму про регіоналізацію", який фактично зруйнував би країну. У своєму виступі Хакамада вживала фрази, що шокували тоді навіть багатьох росіян: "Війну починали не ми. Наші мирні військові". А Путін по-дружньому називав псевдоопозиціонерку "Іра". І зараз така ось "Іра", яка виступала фактично за знищення нашої країни, хоче приїхати в Україну, щоб провести тренінг для підприємців.

""Войну начинали не мы. "Мирные военные". Ко****ая м***ь. Других слов у меня нет, извините", - резюмувала Соня Кошкіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...