"Мэр-ПТУшник довел город до коллапса": В ОРДО мешканці окупованого міста повстають проти влади терористів

В окупованому Харцизьку Донецької області склалася катастрофічна ситуація. Жителі скаржаться, що в цьому винен так званий мер Олександр Левченко, який не мав досвіду роботи на керівних посадах і розвалив комунальне господарство міста.

"ДНРівці поставили на чолі Харцизька ПТУшника, який довів місто до колапсу. Тепер сміття не прибирають, транспорт працює з перебоями", — пише журналіст Денис Казанський у Twitter, передають Патріоти України.

Також незадоволені місцевою "владою" містяни публікують у соцмережах фотографії переповнених сміттєвих баків і нечищених доріг.

Прихильник "ДНР" Роман Манекін, який в останні роки багато критикує верхівку "республіки", опублікував листа, отриманого від жителів. "Міський голова з'явився з нізвідки на фоні подій, які відбуваються, за призначенням керівництва республіки і абсолютно не користується електоральною підтримкою населення. Надалі з'ясувалося, що освіта у нього — Зугресовське ПТУ. Але з його ж слів, у 2014-му році, крім активної участі в бойових діях і керівництва містом він ще встиг заочно навчатися і в 2018 році отримав диплом. За фактом 3 роки містом правив студент-заочник. Бездарність правління керівника міста повною мірою відчули на собі", — йдеться в повідомленні.

"Переломною точкою стала ця зима, коли протягом декількох місяців у місті не вивозилося сміття і не чистилися дороги. Місто практично зупинилося, міський транспорт став непридатним, оскільки такими сніговими валунами було неможливо пересуватися. Люди пішки долали маршрути в найвіддаленіші райони міста і прилеглі селища. Травматологія ставила антирекорди. Щодня за допомогою зверталися 30-50 осіб. Кількість аварій на дорогах перевищила статистику в десятки разів. У міських спільнотах в інтернеті був шквал обурення. Частина людей пропонувала нести сміття до виконкому, частина взагалі виступала за силовий варіант – викинути мера і його свиту з виконкому", — додали жителі міста.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...