"Мразь и х*йло": Росіянина, який сказав правду про російського президента, оштрафували на "кругленьку" суму

Чоловік, який раніше називав Володимира Путіна "реальним довбо*обом", знову "розповів правду" про президента РФ.

У російській глибинці, у Вологодській області, суд оштрафував на 50 тисяч рублів місцевого жителя Юрія Шадріна, визнавши його винним у повторній неповазі до влади (частина 4 статті 20.1 КоАП). Про це сам оштрафований розповів росЗМІ, передають Патріоти України.

Шадрін розповів, що суд відхилив всі клопотання захисту. Під час слухань чоловік наполягав, що не ображав влади, а висловлювався виключно про Володимира Путіна, якого він вважає "узурпатором, а не президентом".

Приводом для відкриття адміністративної справи став пост Шадріна в соціальній мережі ВКонтакте, в якому він назвав Володимира Путіна "мелкой гадюкой", "мразью" и "х*йлом". "Эта мразь, абсолютно потерявшая представление о реальности, на самом деле движима теперь только инстинктом самосохранения и жаждой наживы. Вот и все. А уничтожение страны — это просто следствие, х*йло и понятия об этом не имеет", - саме так було сформульовано цей пост.

До слова сказати, в червні 2019-го Шадріна вже оштрафували на 30 тисяч рублів за статус ВКонтакте - "Путин долб*еб не сказочный, а реальный".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...