Мрії збуваються: Молодята зіграли весілля на кладовищі (фото)

Це була давня мрія нареченої. Ще коли вона була маленькою, її улюблений дідусь Джо обіцяв повести її до вівтаря, коли вона піде під вінець. Але в 2007 році він помер, і на згадку про нього Сабріна вирішила провести церемонію на його могилі.

34-річна мешканка Каліфорнії Сабріна Гандара обрала незвичайне місце для свого весілля з 32-річним Ендрю Родрігесом. Пара обвінчалася на кладовищі міста Санта-Ана, передають Патріоти України з посиланням на Los-Angeles Times.

Це була давня мрія нареченої. Ще коли вона була маленькою, її улюблений дідусь Джо обіцяв повести її до вівтаря, коли вона піде під вінець. Але в 2007 році Джо Гандара помер. На згадку про нього Сабріна вирішила провести церемонію на його могилі. З такої нагоди вона замовила біло-чорне весільну сукню. На ногах у неї і її нареченого були чорні кросівки Converse. А подружки нареченої і більшість гостей були суцільно в траурному чорному.

Навколо з каркання літали місцеві ворони. Єдиними прикрасами місця церемонії були були портрети дідуся і похованої поблизу бабусі Сабріни, а також покійних бабусі і дідуся Родрігеса.
Сабріна каже, що відчувала близькість діда. «Він був тут, прямо під моїми ногами», - сказала вона. Джо, до слова, був не єдиним небіжчиком, які були присутні на торжестві. На цьому ж кладовищі поховані ще 15 родичів Сабріни і Ендрю.
«Дехто вважає, що це дивно», - каже Гандара. Але її дід завжди вчив її діяти на власний розсуд і бути «пастухом, а не вівцею». Вона додає, що це кладовище для неї - як рідний дім. Вона буває тут не рідше, ніж раз на місяць, оскільки це дуже спокійне місце.
Наречений каже, що відразу ж підтримав ідею коханої. «Ні, це не нормально. Але і ми ненормальні. Ми широко мислимо, що не замикаючись в коробці», - говорить Ендрю.
Менеджер кладовища Тур Велес сказала, що працює тут уже чверть століття. У місцевій каплиці іноді проводили вінчання. Але ще ніхто не одружився прямо на могилах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...