"Мухи - окремо, котлети - окремо...": "Міністерка" скрепно-терористичної "ЛНР" купила квартиру під Києвом і відправила дочку на навчання в "загниваючу Гейропу" (відео)

Пащенко близько двох років керувала "державною кардіологічною програмою" "ЛНР", і в грудні 2018-го стала "міністром охорони здоров'я".

"Міністр охорони здоров'я ЛНР" Наталія Пащенко купила квартиру в одній з новобудов в Ірпені під Києвом, а також відправила свою дочку Софію Буку на навчання до Університету Гренобль-Альпи у Франції. Як розповів журналіст Денис Казанський на своєму YouTube-каналі, відповідна інформація спливла в росЗМІ, після чого швидко розійшлася мережею, викликавши бурхливу реакцію, передають Патріоти України.

"У коментарях пишуть, що треба заявити в СБУ, щоб у неї відібрали візу, відібрали закордонний паспорт, щоб вона нікуди не могла виїжджати і сиділа у своєму Луганську. Можу відразу сказати, що я категорично проти цього. Проти, щоб, по-перше, переслідувати дітей за діяння, які зробили їх батьки. По-друге - якщо людина вирвалася з цієї шизофренічної резервації та має можливість виїхати до України або Євросоюзу - це тільки плюс. Я сподіваюся, що ця дівчина тепер подивиться, чим відрізняється життя в нормальних цивілізованих європейських країнах від життя в тому ла*ні, в яке Донбас засунула Росія, зрозуміє різницю між життям в Європі та "русским миром", зробить свої висновки. Я думаю, що на постійне місце проживання в Луганськ ця дівчина навряд чи коли-небудь повернеться... і тут треба тільки побажати їй удачі", - зазначив він.

Так, в пабліках повідомляється, що до осені 2016 року Пащенко проживала в підконтрольному українському уряду Сєвєродонецьку, куди втекла з окупованого Луганська. Вже після повернення в захоплений бойовиками "ЛНР" Луганськ у 2016 році вона придбала двокімнатну квартиру в Ірпені.

Пащенко близько двох років керувала "державною кардіологічною програмою" "ЛНР", і в грудні 2018-го стала "міністром охорони здоров'я".

"Чиновниця" явно не захотіла, щоб її дочка здобувала освіту і залишалася жити в невизнаній "республіці", і дівчина спочатку вступила у столичний вуз - Київський Національний торговельно-економічний університет - потім Бука переїхала на навчання в Економічний університет у польському Вроцлаві, а після - в Університет Гренобль-Альпи у Франції.

Журналіст наголосив, що такий "скандал" на окупованих територіях Луганської області вчергове проілюстрував фальш і неправдивість російської пропаганди.

"Насправді відео - про суть "русского мира", які насправді гнилі та наскрізь брехливі всі ці люди - професійні "новороссы", переносники "русского мира", російські імперці, "патріоти" і адепти "народних республік"", - звернув увагу Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...